Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Το θρυλικό κτίριο της οδού Ακαδημίας, που για περισσότερα από 50 χρόνια στέγαζε την Εθνική Λυρική Σκηνή, αποτελεί πλέον το Δημοτικό Θέατρο της Αθήνας.  Μια νέα εποχή ξεκίνησε για το θέατρο «Ολύμπια», αλλα και για ολόκληρη την πόλη. Η Αθήνα απέκτησε ξανά το δικό της δημοτικό θέατρο, το Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Τα Μουσικά Σύνολα δήμου Αθηναίων, η Συμφωνική Ορχήστρα, η Χορωδία, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής η Big Band και η Φιλαρμονική Ορχήστρα, υποδέχονται πλέον το κοινό στη μουσική τους στέγη με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συναυλιών, όπου συμπράττοντας με  καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν στον χώρο τους, υπόσχονται να ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές κάθε μουσικού είδους.

Το νέο Δημοτικό Θέατρο της Αθήνας, ο  εμβληματικός χώρος πολιτισμού με την πλούσια ιστορία, καθιερώνεται εκ νέου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, προβάλλοντας το σύγχρονο πολιτισμό, υποστηρίζοντας νέους δημιουργούς, καλλιεργώντας συνεργασίες.

Το Ολύμπια φιλοξενεί στο ανακαινισμένο φουαγιέ του πρώτου ορόφου, την πρώτη μόνιμη έκθεση για την Μαρία Κάλλας στη χώρα, με προσωπικά αντικείμενα και τεκμήρια από τη ζωή και το έργο της μεγάλης ντίβας της όπερας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
Λεπτομέρειες Χώρου
Χάρτης Χώρου
Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο