ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – 3oς ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ: Λορέντζος Μαβίλης, «Ένας εραστής της πατρίδας!», Άπλετοι Κήποι – performance δρόμου

3η στάση στους Αμπελόκηπους και στην ευρύτερη περιοχή τους, κάνει το πρόγραμμα του Athens Culture Net του δήμου Αθηναίων, Πολιτισμός στις Γειτονιές, από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου, μετά από δύο επιτυχημένους κύκλους δράσεων, τον Μάιο στην Κυψέλη και τον Ιούνιο στο Παγκράτι, που βρήκαν θερμή ανταπόκριση από κατοίκους και επισκέπτες, κάθε ηλικίας.Φορείς και οργανισμοί πολιτισμού της τοπικής κοινωνίας, δημόσιοι, δημοτικοί και ιδιωτικοί ανοίγουν τις πόρτες για αποκαλυπτικές ξεναγήσεις αλλά και συναρπαστικές φιλοξενίες ενώ παράλληλα συνεργάζονται δημιουργικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Λορέντζος Μαβίλης, «Ένας εραστής της πατρίδας!», Άπλετοι Κήποι – performance δρόμου

Οι Άπλετοι Κήποι ενδύονται τον μανδύα του έρωτα για το ωραίο, για την πατρίδα, για τη φύση και συναντιούνται με την ξεχωριστή προσωπικότητα του Λορέντζου Μαβίλη. Τον ποιητή που πληγώθηκε για πάντα για να θυσιαστεί για την πατρίδα. Τον υμνωδό του έρωτα, της φύσης, του ωραίου, του πάθους. Πού αλλού; Στην πλατεία που πήρε το όνομά του.

Τοποθεσία: Πλατεία Μαβίλη

Ώρες έναρξης: 17.30 & 18.30

Είσοδος ελεύθερη

Μοιραστείτε το
Λεπτομέρειες Εκδήλωσης
Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο