Οι περιπέτειες του Ξάπλα

Παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού της Μαρίζας Τσαγκά για παιδιά προσχολικής ηλικίας Εκδόσεις Κομνηνός, εικονογράφηση: Χρύστα Δημαρέλου
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, 12:00-14:00

Η φιλία ενός μικρού κοριτσιού και του αγαπημένου της φίλου, του Ξάπλα, ενός παιχνιδιάρη γατούλη δοκιμάζεται όταν νέες παρουσίες έρχονται στην αυλή της οικογένειας. Η εμφάνιση μιας περίεργης σκιάς θα απομακρύνει τους δυο φίλους, όχι όμως για πολύ καθώς οι τρεις κοτούλες η Φιφίκα, η Ριρίκα και η Πιπίτσα τον αναζητούν για να του υπενθυμίσουν την αγάπη της οικογένειας προς εκείνον. Μετά από μια περιπετειώδη ημέρα οι τέσσερις φίλοι επιστρέφουν στην αυλή του σπιτιού κάνοντας ένα ξέφρενο πάρτι. Στην εκδήλωση συμμετέχει η συγγραφέας Μαρίζα Τσαγκά και η Χριστίνα-Αλίκη Δεληβοριά-Δημαρέλου, M.Ed. Λογοθεραπεύτρια, Ειδική Παιδαγωγός, Εκπ. Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.

*Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλ 6974802645 (Τρίτη έως Παρασκευή 11:00-19:00 & Σαββατοκύριακο 10:00-15:00)

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:
Η Μαρίζα Τσαγκά γεννήθηκε το 1992 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και στο κολλέγιο City Unity College, Communication & Social Media. Η Μαρίζα Τσαγκά εργάζεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πρόγραμμα κοινωνικής παρέμβασης της Δομής «ΓΕΦΥΡΑ». Το πρόγραμμα αποτελεί μια νέα οργανωτική προσέγγιση στη διαχείριση των αναγκών και την παροχή υπηρεσιών για την ανακούφιση των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Στο παρελθόν, η Μαρίζα Τσαγκά, ασχολήθηκε και με τον κλάδο του τουρισμού, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συνέχισε τις σπουδές στην βρεφονηπιοκομία, εκπαιδεύεται στη ζωοθεραπεία και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προσχολική αγωγή. Η αγάπη της για τα παιδιά και τα ζώα, την ώθησε να ασχοληθεί με το παιδικό παραμύθι και να το συνδυάσει με τους τετράποδους φίλους μας.

Μοιραστείτε το
Λεπτομέρειες Εκδήλωσης
Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο