Μεγάλη Γιορτή Καλωσορίσματος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Μη χάσετε τη μεγάλη γιορτή την Τρίτη 4 Ιουλίου, στις 19.30! Είσοδος ελεύθερη

Η ανακαινισμένη Δημοτική Αγορά Κυψέλης διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή καλωσορίσματος την Τρίτη 4 Ιουλίου, από τις 7.30 το απόγευμα, για τους νέους της ενοίκους, για τη γειτονιά, για τους ανθρώπους που στήριξαν το εγχείρημα, για όσους ονειρεύονται ένα καθημερινό σημείο αναφοράς, συνάντησης, συναναστροφής και αλληλεπίδρασης, για όλους τους κατοίκους της πόλης μας, και όχι μόνο!

Καθώς οι εργασίες του κτιρίου ολοκληρώθηκαν και η καρδιά της, δηλαδή τα μαγαζιά της, έχουν και πάλι ζωή και ανοίγουν και επίσημα τις πόρτες τους — 7 σταθερά και 2 pop up — , έχοντας υποδεχτεί τους ανθρώπους με τα προϊόντα και τις ταιριαστές με το όραμα του χώρου ιδέες τους, με τη γιορτή αυτή μας καλεί όλους να περάσουμε μαζί στη νέα της εποχή και να γιορτάσουμε. Την ερχόμενη Τρίτη θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε σε όλους τους νέους χώρους των καταστημάτων-εργαστηρίων, να περάσουμε χρόνο στο ανανεωμένο και αγαπημένο όλων Αίθριο και, φυσικά, να γνωρίσουμε, τη μόνιμη ιστορική έκθεση που σχεδίασε ειδικά για την Αγορά, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, με τίτλο Δημοτική Αγορά Κυψέλης – Φωνές | Ιστορίες | Άνθρωποι. Κάνοντας μια βόλτα στον χώρο της.

Η ατμόσφαιρα της ημέρας θα απογειωθεί καθώς μουσικοί παραγωγοί του Αθήνα9.84 θα φέρουν τις πιο καλοκαιρινές μουσικές για ένα απογευματόβραδο που θα γνωριστούμε, θα χαρούμε και, το πιθανότερο, θα καταλήξουμε να χορεύουμε κάτω από τους μεγάλους ανεμιστήρες του χώρου. Και η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο! Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Παυλίνα Βουλγαράκη, Βιολέτα Ίκαρη, Παντελής Κυραμαργιός, Θάνος Ματζίλης και Ελεάννα Βαρελά με τη συναυλία “Πλάι στο κύμα”. Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση από το νέο κύμα τραγουδιστών, οι οποίοι συμπράττουν με την Ορχήστρα Ρυθμός, σε τραγούδια δικής τους δισκογραφίας, αλλά και γνωστά διαχρονικά τραγούδια. Μαζί τους το Φωνητικό Σύνολο «Ρυθμός».

Η Αγορά επέστρεψε στην Κυψέλη!

*Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Όλη η Αθήνα μια Σκηνή, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

Μοιραστείτε το
Λεπτομέρειες Εκδήλωσης
Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο