«Ειδύλλια Οδός: Η τέχνη των υλικών»

«Ειδύλλια Οδός: Η τέχνη των υλικών»
Για οικογένειες με παιδιά από 5 ετών

Μέχρι τις 6 Μαρτίου, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν ό, τι πιο φρέσκο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τέχνη, μέσα από την ομαδική έκθεση «Ειδύλλια Οδός» που παρουσιάζεται στην αίθουσα Μηχανουργείο και στο προαύλιό της. 33 καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό εμπνέονται την πρωτοφανή συνθήκη της πανδημίας και του εγκλεισμού, πειραματίζονται με πρώτες ύλες, χρησιμοποιούν χώμα, μαλλί, καλάμια, μάρμαρο, υφάσματα, κλωστές, βελόνες κι αργαλειούς και «συνδιαλέγονται» μέσα από τα έργα τους με το παρόν και το παρελθόν.

Τα παιδιά από 5 ετών έρχονται σε επαφή με την τέχνη των υλικών, μέσα από ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί τις Κυριακές 6, 13 και 20 Φεβρουαρίου. Τι μυρωδιά έχει το χώμα; Πόσο μαλακό είναι το μαλλί; Τι θόρυβο κάνουν τα καλάμια όταν φυσάς ή το χαρτί όταν τσαλακώνεται; Οι μικροί καλλιτέχνες ανακαλύπτουν τις διάφορες ποιότητες των υλικών, πειραματίζονται με τις υφές τους και δημιουργούν το δικό τους μοναδικό έργο τέχνης με τον πιο διαδραστικό τρόπο! Στους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα ατομικό kit υλικών για τις ανάγκες διεξαγωγής των εργαστήριων.

Πληροφορίες
Ημέρες: Κυριακές 6, 13, 20 Φεβρουαρίου 2022
Ώρες: 12.00-13.00
Αίθουσα: Μηχανουργείο
Κόστος: 5€
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στο www.athens-technopolis.gr
***Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται με προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων, τηρώντας όλες τις επίσημες υγειονομικές οδηγίες, σύμφωνα με τις οποίες οι ενήλικες συνοδοί των παιδιών χρειάζεται να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (3 μηνών). Οι επισκέπτες 4-7 ετών εναλλακτικά μπορούν να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού self test. Οι δράσεις είναι για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Απαραίτητες οι κρατήσεις στο τηλ. 213-0109325, καθημερινά 11:00-17:00.

Μοιραστείτε το
Λεπτομέρειες Εκδήλωσης
Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο