Ανοιχτό Κάλεσμα για Καλλιτέχνες!

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 7 Ιανουαρίου

Είσαι σόλο καλλιτέχνης ή συγκρότημα; Αισθάνεσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα; Κάνε αίτηση τώρα στα HEMI Music Awards (HMA) και διεκδίκησε την ευκαιρία να ακουστείς στην Ευρώπη και ακόμη πιο μακριά!

Τα ετήσια βραβεία έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν τη διεθνή σταδιοδρομία ανερχόμενων, ευρωπαίων καλλιτεχνών μέσω ενός προγραμμάτων κατάρτισης, εκδηλώσεων δικτύωσης και ζωντανών περιοδειών σε κορυφαία showcase φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

27 καλλιτέχνες και συγκροτήματα από 9 ευρωπαϊκές χώρες από την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη (Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία) θα επιλεγούν για την 1η φάση του HMA 2024, ενώ 9 φιναλίστ θα περάσουν στη 2η φάση των βραβείων έχοντας την ευκαιρία για εξατομικευμένη υποστήριξη από διεθνείς ειδικούς της μουσικής βιομηχανίας,  μαζί με promo support και live touring σε 10 κορυφαία φεστιβάλ και Showcase Conferences της περιοχής:

ATHENS MUSIC WEEK (GR) | BUSH (HU) | EXIT FESTIVAL (RS)| MASTERING THE MUSIC BUSINESS (RO)| MENT LJUBLJANA (SI) | PIN MUSIC CONFERENCE (MK) |  | RECONNECT (CZ) | TAK BRZM MIASTO (PL)| TALLINN MUSIC WEEK (EE) | WIANKI FESTIVAL (PL)

Ο νικητής θα επιλεγεί με βάση με την αξιολόγηση των δράσεων και τον αριθμό των κρατήσεων που θα επιτευχθούν στη δεύτερη φάση του ΗΜΑ και επιπλέον του εκπαιδευτικού προγράμματος και των δραστηριοτήτων δικτύωσης θα βραβευθεί με συνολικό έπαθλο αξίας 5.000€ για την κάλυψη του περιεχομένου και των εξόδων προώθησης καθώς και όλων των εξόδων για μια συναυλία σε ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Μουσικής!

Όλοι οι υποψήφιοι σε κάθε φάση, καθώς και ο νικητής του βραβείου, επιλέγονται από μια ανεξάρτητη διεθνή κριτική επιτροπή 27 μελών, συμπεριλαμβανομένων ειδικών του κλάδου, διοργανωτών φεστιβάλ, γραφείων εξαγωγών καλλιτεχνών, διαχειριστών συναυλιακών χώρων και μουσικών δημοσιογράφων από τις 9 χώρες που συμμετέχουν στα βραβεία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σόλο καλλιτέχνες ή συγκροτήματα άνω των 18 ετών, που ζουν σε μία από τις χώρες HEMI. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 στις 23.59 CET. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε οποιοδήποτε είδος μουσικής και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα αίτησης!

——-

Το HEMI Music Awards (HMA) είναι ένα talent program για καλλιτέχνες που θέλουν η μουσική τους να φτάσει σε νέες αγορές και κοινά, που αισθάνονται έτοιμοι να χτίσουν διεθνή καριέρα. Διοργανώνεται από το HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), μία ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στόχο έχει την παροχή υποστήριξης σε καλλιτέχνες και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας που προέρχονται από τις 9 χώρες που συμμετέχουν στο HEMI: Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία και Σλοβενία.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.hemimusichub.com

Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο