Αθήνα 9.84

αθήνα 984

Αθήνα 9.84, Το ραδιόφωνο της πόλης

Ο Αθήνα 9. 84 αποτελεί το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο της χώρας με επίσημη πρώτη ημερομηνία εκπομπής την 31-5-1987. Από τότε εκπέμπει συνεχώς με ενημερωτικές, πολιτιστικές, οικονομικές και αθλητικές εκπομπές, αφουγκράζεται κάθε εποχή και ανάγκη της κοινωνίας, δημιουργεί και αναμεταδίδει ραδιοφωνικά γεγονότα. Ήταν, είναι και θα είναι ο επίσημος σταθμός της πόλης.

Καθημερινά φρεσκάρει τις μουσικές και τα τραγούδια του, συνδυάζει την ενημέρωση με τον πολιτισμό, αγκαλιάζει τις τέχνες, προωθεί μικρές και μεγάλες δράσεις, κατεβαίνει στις γειτονιές, αγκαλιάζει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες ομάδων αλλά και ιδιωτών στην έρευνα, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την κοινωνία.

Ο Αθήνα 9. 84 εκπέμπει ζωντανά 20 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Δεν έχει playlist! Δίνει βάρος στην άμεση, αντικειμενική και ουσιαστική ενημέρωση. Δημιουργεί καλλιτεχνικά γεγονότα, μουσικά και θεατρικά. Μεταδίδει συνεντεύξεις με πολιτικούς, πανεπιστημιακούς, εξειδικευμένους επαγγελματίες, αθλητές, νέους δημιουργούς και ερμηνευτές αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες. Βγαίνει στην πόλη, δημιουργώντας pop up studio και εκπέμπει live από Μουσεία, Κέντρα Πολιτισμού, Θέατρα, Μουσικές Σκηνές αλλά και πλατείες, δρόμους, ανοιχτούς χώρους, σχολεία και Πανεπιστήμια. Φιλοξενεί επώνυμους καλεσμένους στο στούντιο. Οργανώνει, παράγει και μεταδίδει πρωτότυπες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις / αναλόγια. Συνεργάζεται και προβάλλει δράσεις και εκδηλώσεις φορέων, οργανισμών, μουσείων αλλά και ανεξάρτητων ομάδων που δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Ο Αθήνα 9. 84 είναι το Ραδιόφωνο της Πόλης.

Συντονιστείτε!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
Λεπτομέρειες Χώρου
Χάρτης Χώρου
Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο