Ο Αθήνα 984 ανοίγει το φάκελο «Αθήνα – τουριστικός προορισμός».

Σε δυναμικούς ρυθμούς κινείται φέτος ο ελληνικός τουρισμός με την Αθήνα να κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης από ξένους επισκέπτες.

Διεθνή έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας την προβάλλουν ως ιδανικό προορισμό διακοπών, όχι μόνο για την Ακρόπολη ή τα πολιτιστικά της μνημεία, αλλά και για τα υψηλά στάνταρς φιλοξενίας και τις εναλλακτικές προτάσεις στη νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Αθήνα 984 ανοίγει το φάκελο «Αθήνα – τουριστικός προορισμός». Από τις 9 το πρωϊ έως της 2 το μεσημέρι ο σταθμός της πόλης δίνει το μικρόφωνο σε εκπροσώπους της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς που ενώνουν δυνάμεις και αναδεικνύουν την τουριστική εικόνα της Αθήνας.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων και εμπλεκόμενοι φορείς, μιλούν για το μεγάλο άλμα της πόλης φέτος το καλοκαίρι, τo στόχο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, τις επενδύσεις, το airbnb και για το rebranding της Αθήνας μετά την πανδημία.

Συντονιστείτε!

Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο