1 Οκτωβρίου 2023 11:00
O βραβευμένος και δημοφιλής συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης, δίνει ραντεβού στο Athens Book Space Δήμου Αθηναίων, όπου θα υποδεχθεί όλα τα άτομα που θα συμμετέχουν στην Αθηναϊκή Διαδρομή, θα μιλήσει μαζί τους, και θα διαβάσει αποσπάσματα από έργα του.

Παίζει τώρα

9 Σεπτεμβρίου 2023 19:00-14 Οκτωβρίου 2023 20:30
Ακολουθώντας μια περιπατητική διαδρομή, δύο «θεατρικοί ξεναγοί» μάς ταξιδεύουν στο χρόνο, σε μεγάλα γεγονότα ή μικρές ιστορίες, που χαρακτήρισαν την πορεία της Κυψέλης.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και να επισκεφτούν την έκθεση "Αντικρίζοντας την Ελευθερία!"
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και να επισκεφτούν την έκθεση "Αντικρίζοντας την Ελευθερία!"
11 Ιουνίου 2023 18:00
Ιχνηλατώντας το ιστορικό κέντρο με πυξίδα το φυσικό περιβάλλον.
10 Ιουνίου 2023 12:30
  • Ενήλικες και παιδιά
Mικροί και μεγάλοι ευαισθητοποιούνται μεταγλωσσικά και αντικαθιστούν τις «λέξεις που πληγώνουν» με «λέξεις που χαμογελούν».
Την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών το Athens Culture Net & το Μουσείο Κοτσανά μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή εμπειρία.
Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα «10 χρόνια ΒΜΦ», το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου διοργανώνει βιομηχανικούς περιπάτους, προσκαλώντας ενήλικες και οικογένειες με παιδιά από 12 ετών να ανακαλύψουν τη βιομηχανική ιστορία της πόλης με συναρπαστικό τρόπο.
Το μεγάλο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ της πόλης, το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά με περισσότερες από 200 ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις στο κέντρο και τις 129 γειτονιές της.
Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο