Εκπαιδευτικά προγράμματα, πρωτότυπα εργαστήρια, δημιουργικά παιχνίδια και άλλες απίθανες δράσεις περιμένουν τα παιδιά 6-11 ετών στην καρδιά της πόλης!
22 Νοεμβρίου 2022 11:00-25 Νοεμβρίου 2022 13:00
  • Σχολεία
Οι μαθητές θα γνωρίσουν τον Καραγκιόζη και την ιστορία του μέσα από μια διασκεδαστική παράσταση και μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση.
Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους με τις οικογένειές τους να κάνουν «Μία βόλτα στο Μουσείο με σακίδιο» και να ανακαλύψουν ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας μέσα από τη διάδραση και το παιχνίδι.
Πολιτιστικό Summer Camp για παιδιά 4-12 ετών. Ανοιχτό κάλεσμα για τη συμμετοχή μικρών Αθηναίων δημοτών στο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον Δήμο Αθηναίων.
9 Απριλίου 2022 10:30-10 Απριλίου 2022 11:30
  • 6-11 ετών
  • Σχολεία
Περίληψη: Ένα ταπεινό μικρό κεράκι έχει ένα κρυφό πασχαλινό όνειρο. Ένα μεγάλο ταξίδι και μια απίθανη περιπέτεια το περιμένει. Ποια θα είναι η τύχη του άραγε;Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφήγηση και διακόσμηση πασχαλινής λαμπάδας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Ο Γιάννης Στογιαννίδης, επίκουρος καθηγητής ιστορίας του Παν/μίου Δυτικής Αττικής, θα ρίξει γι’ ακόμη μια φορά «Φως… στις βιομηχανίες και τις βιομηχανικές συνοικίες» μέσα από μια ξενάγηση με θέμα τη βιομηχανική κληρονομιά και την κοινωνική ιστορία.
Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία» αποτελεί πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων. Υλοποιείται από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας) και με την...
Search Event
Μετάβαση στο περιεχόμενο